1. Geleneksel Uçan Raketler Ferdi Müsabakaları

03.06.2022 184

Gemlik Kaymakamlığı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün ilgi yazısı doğrultusunda 13-14 Haziran 2022 tarihlerinde Gemlik İlçe Kapalı Spor Salonunda 1.Geleneksel Uçan Raketler Ferdi Müsabakası düzenlenecek olup, söz konusu etkinlik tüm öğrencilerimize duyrulur.

GEMLİK İLÇE SPOR MÜDÜRLÜĞÜNÜN DÜZENLEDİĞİ

1.GELENEKSEL UÇAN RAKETLER FERDİ MÜSABAKASI

TEKNİK AÇIKLAMALAR

1.      Turnuva minikler, küçükler, yıldızlar kategorisinde yapılacaktır.

2.      Turnuvaya sporcular bireysel olarak katılım sağlayacaktır.

3.      Turnuva Gemlik Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünde yapılacaktır.

4.      Turnuvaya minikler kategorisinde 2013-2014-2015 doğumlular katılacaktır.

5.      Turnuvaya küçükler kategorisinde 2010-2011-2012 doğumlular katılacaktır.

6.      Turnuvaya yıldızlar kategorisinde 2007-2008-2009 doğumlular katılacaktır.

7.      Müsabaka sonucunda 1.,2.,3. Ve 4. Olan sporculara madalya ve kupa ödülü verilecektir.

8.      Her sporcu kendi raketi ile katılım sağlayacaktır.

9.      Sporcular turnuvaya lisansı ile katılım sağlayacaktır. (Ferdi, Kulüp ya da Okul lisansı kabul edilecektir)

10.  Turnuva Gemlik İlçe Spor Salonunda 13-14 Haziran 2022 saat 10:30'da başlayacaktır.

11.  Turnuvaya katılacak olan sporcuların 07 Haziran 2022 tarihinde kadar Gemlik Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne bildirimde bulunmaları gerekmektedir.

12.  Centilmenlik dışı hareketlerde bulunan sporcular turnuvadan ihraç edileceklerdir.

13.  Maçlar kazanılmış 3 set üzerinden oynanacaktır.

14.  Maçlar grup ve eleme usulüne göre yapılacaktır.

15.  Turnuvanın oynanacağı salona girişte temiz ayakkabı kullanılması gerekmektedir.

Kevser COŞKUN                                                                              Yıldız KÜÇÜK

Masa Tenisi Antrenörü                                                                     Masa Tenisi Antrenörü