Doğanın Dengesi: Küçük Adımlarla Büyük Değişimler Projesi

19.04.2023 392

Okulumuz anasınıfı Yıldızlar sınıfı öğrencilerinden yeni bir proje ile e-twinning yeni platformu olan ESEP 'ten merhaba dedik. Projemizin detayı ve sınıfımızın hazırlamış olduğu logo ve afiş aşağıdadır.  Doğayı Dengelemek: Büyük Değişimler İçin Küçük Adımlar/Doğanın Dengesi: Küçük Adımlarla Büyük Değişimler
Proje Tanımı: Bu proje, anaokulu öğrencilerinin doğayı ve doğanın dengesini korumak için küçük adımlar atmanın önemini anlamalarına yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Bu proje sayesinde, farklı ülkelerden anaokulu sınıfları birbirleriyle etkileşime girecek ve doğal dünyayı keşfederek, doğal kaynakları korumak için neler yapabileceklerini öğrenecekler. Proje Tanımı: Bu proje, anaokulu öğrencilerinin doğayı anlamalarına ve doğanın cennetini korumak için küçük bir bakış atmanın önemini kavramalarını istiyor. Proje kapsamında, farklı ülkelerdeki anaokulları arasında bir eylem oluşturacak ve yetiştirenler, doğal dünyayı keşfedecek, doğal kaynakları korumak için neler yapabileceklerini öğrenecekler.

19-04-202319-04-2023