DÜNYA MATEMATİK GÜNÜ RESFEBE YARIŞMASI

DÜNYA MATEMATİK GÜNÜ "MATEMATİK BİRLEŞTİRİR" TEMALI RESFEBE YARIŞMASI

YARIŞMASI ŞARTNAMESİYARIŞMANINKONUSU

YARIŞMANIN HEDEF KİTLESİ

YarışmayaBursailindekitümresmiveözelokulların,ilkokul,ortaokulveliseseviyesinde öğrencileri katılabilir.Yarışma,

Birinci Kategori: 3. ve 4.Sınıflar

YARIŞMANIN BAŞVURUŞEKLİ

Yarışmacılar çalışmalarını A4 kâğıt boyutlarına el çizimi şeklinde renkli ya da siyah beyaz olarakyapabileceklerdir.

Yapılan            resfebe            çalışmalarınınfotoğrafı          Ek-1     başvuru           formu  ile        birlikte

arge16matematik@gmail.com e-mail adresine gönderilecektir.

Başvuru formu olmayan ya da başvuru formundaki bilgileri eksik olanyarışmacıların eserleri değerlendirmeyealınmayacaktır.

YARIŞMANIN BAŞVURUTARİHLERİ

Başvurular 16 Şubat 2022 Çarşamba günü başlayıp 4 Mart 2022 Cuma günü mesai bitimine kadar yapılabilecektir. Zamanında teslim edilmeyen eserler değerlendirmeye alınmayacaktır.

YARIŞMANIN SONUÇLARININ DUYURULMASI

Yarışma sonuçları 10 Mart 2022 tarihinde Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü resmi web sitesinden ve sosyal medya hesaplarından duyurulacaktır.

YARIŞMANIN GENEL ESASLARI

Yarışmacılareserleriiçinüçharflibirrumuzbelirleyecek,eserlerininsağüstköşesine yazacaklardır. Çalışmanın başka hiçbir yerinde kime ait olduğuna ilişkin bir bilgi veya işaret yeralmayacaktır.

Konusu "Dünya Matematik Günü - Matematik Birleştirir" ile ilişkili olmayan resfebeler değerlendirme dışıbırakılacaktır.

Yarışmaya her öğrenci en fazla bir eserlekatılabilir.

Danışman öğretmen, birden fazla öğrenciye danışmanlık yapabilir. Ancak bir öğrencinin birden fazla danışman öğretmeniolamaz.

Yarışmaya gönderilen çalışmaların her türlü sorumluluğu eser sahibine ve gönderenineaittir.

DerecealsınveyaalmasıngönderileneserlerintümtelifhaklarıBursaİlMilliEğitim Müdürlüğüne aitolacaktır.

Yarışmaya başvuran eserler, bu alanda yetkin eğitimcilerden oluşan bir komisyon tarafındandeğerlendirilecektir.

Yarışmacılar bu şartnamede belirtilen bütün şartları kabul etmişsayılır.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: https://bursaarge.meb.gov.tr/www/resfebe-yarismasi/icerik/399

18-02-2022

Kaynak: https://bursaarge.meb.gov.tr/www/resfebeyarismasi/icerik/399