Haydi Havlu Atalım / Let's throw in the towel projesi başlıyor

08.01.2024 32

Okulumuz Anasınıfı Öğretmeni Elif DEMİRCİ nin de ortağı olduğu yeni bir e-Twinning projesi ile anasınıfı öğrencilerimizin ufuklarını açmayı hedeflerken eğlenerek öğrenmelerini amaçlıyoruz. Projemizin  hedefi Erken Çocuklu Dönemi çocuklarına sporu sevdirmek. Spor alışkanlığı kazana bilmesi için farklı spor dalları hakkında bilgi verip deneyim kazanmasını sağlamak. Sanatsal yollarla sporu farklı materyallerle ifade etmesine imkan sunmak (Müzik, resim, drama vb ) Sporda ‘’ havlu atmak ‘’ terimine atıfta bulunarak zorlandığımız, yorulduğumuz, yapamayacağımızı düşündüğümüz anda süreci bırakmak, beklemek ve doğru zamanda tekrardan harekete geçmeyi hedeflemektir. Bu anlamda öğrencilere sporun insan yaşamındaki önemi kadar, vaz geçmenin de ne kadar mühim olduğunu fark ettirebilmek.

08-01-2024