11 Eylül İlkokulu

Vizyon: 21. yüzyılın çağdaş eğitim düzeyine erişmek için Atatürk İlke ve İnkılaplarından ödün vermeyen, çağdaş dünyaya ayak uydurabilen, yeniliklere açık, akılcı, dinamik, sorumluluğunu bilen, pozitif düşünebilen, öz kültürünü tanıyan, koruyan, kendine güvenip fikirler üretebilen, sosyal, sanatsal sportif etkinliklerde kendini ifade edebilen, geleceğin gençlerinin kusurlarını ve eksiklerini bulmayı değil, başarılarını gösterip alkışlamayı seçen anlayışı benimsiyoruz. Bulunduğu bölgede seçkin ve başarılı bir eğitim kurumu olarak insanların güven duyacağı, başarılı olacağını hissettirecek kaliteli eğitim kurumu olmak çabasındayız.

Misyon: Atatürk İlke ve İnkılaplarından ödün vermeyen eğitim sistemimizle; öğrencilerimizin, eğitimini mutlu ve sağlıklı olarak sürdürmesini sağlamak, ana dilini geliştirmesine yardımcı olmak, öğrencilerimize çevresini gözlemleyerek değerlendirip buradan evrensel kültüre yönelmeyi benimsetmek, öğrencilerimizi özgüvenini kazanmış, gelecekteki hedefini sorgulayarak, öğrenerek belirleyen gençler olarak yetiştirmek, ulusal-evrensel kültür değerlerine önem vermesini, farklı kültür ve yaşam biçimlerine hoşgörü ile bakmasını sağlamak, dünyadaki hızlı gelişime ayak uydurabilecek, üretken, yenilikçi, araştırmacı, çevreci gençler olarak ilgili alanlarına uygu etkinliklerde yer almalarını sağlamak, kendini spor ve sanatın herhangi bir dalıyla ifade edebile gençlerin yetiştirildiği, her çocuğu tek tek ilgi gördüğü mutlu bir ortam yaratmaktır.

Başarılar:

Saatler: 09.00-14.40
Isınma: Doğal Gaz
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: ÖĞRENCİ SERVİSİ DIŞINDA OKULUN SAĞLADIĞI BİR SERVİS HİZMETİ BULUNMAMAKTADIR
Sportif Etkinlikler: YÜZME FUTBOL BASKETBOL GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI AKIL VE ZEKA OYUNLARI
Bilimsel Etkinlikler: BİLİMSEL PROJELER
Proje Çalışmaları: EĞLEN, ÖĞREN ve KODLA UÇURTMAM SENİN İÇİN TÜRKİYE ÇOCUKLARI KOROSU BEN OKUUDUM SEN DE OKU PROJESİ KARDEŞ OKUL HAMİ PROJESİ SIFIR ATIK PROJESİ LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR YARDIM PROJELERİ BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ BEYAZ BAYRAK PROJESİ ENERJİ VERİMLİLİĞİ PROJESİ OKULUM TEMİZ PROJESİ OYUNLA DEĞİŞİR DÜNYA
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: AVRUPA BİRLİĞİ DİJİTAL GÖÇMEN PROJESİ
Diğer Hususlar: Okulumuz kurum kültürü kazanmış, sorumlu, deneyimli ve başarılı yönetim kadroları ile, ilgili ve bilinçli velilerimiz ile tüm kademe ve bölümleri ile oturmuş ve saygıdeğer bir ilkokuldur.

WEB - https://gemlik11eylulilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Eşref Dinçer Mahallesi Güneş Sokak No19 Gemlik/Bursa

Öğretim Şekli :Tekli (Tam Gün)

Yerleşim Yeri - MERKEZ

Adres - Eşref Dinçer Mahallesi Güneş Sokak No19 Gemlik/Bursa

Ulaşım İLÇE MERKEZİNDE

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Bursa İl Merkezine 28 km uzaklıkta İlçe Merkezine yürüme mesafesidir.