Be Kind ALL OF US PLAY projesi başladı.

30.03.2022 387

Be Kind ALL OF US PLAY projesi başladı.

Anasınıfı D şubesi öğretmeni Görkem Keleş'inde ortak olduğu e twining projesinde çocuklar eğlenerek öğrenecekler.

Projemiz hakkında:

Kapsayıcılık için bir temel olarak nezaketi teşvik etmek;

Çocuklar, hikayenin anlatımından, bir çocuk kitabından, kitaptaki karakterlerin duygularını ve duygularını tanımlamalıdır.

Daha sonra bu duygu ve hisleri okulda yaşanan durumlarla ilişkilendireceğiz.

Tespit edilen durumları gerçekleştirmek için dramatik oyun, kukla, gölge tiyatrosu vb. sanatsal anlatım etkinlikleri gerçekleştirilecektir.

Ardından RAP'ı düzeltilmesi gerekenleri kınayan bir müzik tarzı olarak sunma aşamasına geçiyoruz. haksızlığa uğrayanlara ses verir. Eğer çocuklar rapçi tanımıyorsa eğitimci çocuklara uygun örnekler vermelidir.

Ürün - Sonuç olarak, bir çocuğu okul ortamında en çok inciten tutumlara ilişkin bir ankete dayalı olarak bir YYEP hazırlanacaktır.

Bu YYEP, ortak sınıflar tarafından İngilizce olarak yazılacak ve yorumlanacaktır.