Oyunla Değişir Dünya

Okulumuz Sınıf Öğretmeni Kumru AKSEL, Oyunla Değişir Dünya projesi ile okulumuza ve öğrencilerine büyük katkılar sunmuştur.

Oyunla Değişir Dünya

twinspace-logo

PROJE HAKKINDA

• Oyun, çocuğun kendisini ifade ettiği, çocukluğunu yaşadığı ve ilerdeki yaşantısını şekillendirdiği bir aktivitedir. Çocuklar oyunla sosyalleşir ve hayatı oyunlardan öğrenir. Salgın sürecinde çocuklar zamanlarının büyük çoğunluğunu ekran karşısında geçirdiler. Öğrencilerimizi ekranlardan uzaklaştırmak amacıyla başlattığımız projede amacımız unutulmaya yüz tutmuş geleneksel çocuk oyunlarını araştırmak ve farklı bölgelerde oynanan oyunları öğrenerek kültürel miraslarını tanımalarını sağlamaktır. Projede öğrenciler öncelikle kendi bölgelerinde oynanan oyunları araştırırlar. Daha sonra farklı bölgelerdeki diğer öğrencilerle bunları paylaşarak ülkemizdeki kültür çeşitliliğini fark ederler.

03.01.2023 115

PROJE ETKİNLİKLERİM

Okul Proje Panomuz                                                                            Geleneksel Oyunlarımız

04-01-2023     04-01-2023    04-01-2023